1 Millió ft adok annak a személynek, aki által sikerül eladnom

94.000.000 Ft

Bővebb információ

1 Millió ft adok annak a személynek, aki által sikerül eladnom

FÖLDSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ – NAPPALI + 4 hálós ház eladó 400 nm-es telekkel!!!

Szigetszentmiklós kedvet részén, csendes, zöld környezetben, zsákutcában eladó 100 nm-es ház ALACSONY REZSIVEL!!!

Az ingatlan területére távirányítós, elektromos kapun keresztül juthatunk be. A telekre akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni. A ház, riasztó – és kamerarendszerrel van ellátva. A nappali világos. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.

2016-ban, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, így kimagasló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a ház. Klimatizált (1 db nagy teljesítményű klíma). Az építés végig dokumentálva volt, mindenről van kép.

A konyha felszereltsége: beépített sütő -és főzőlap. A beépített konyhabútor és a hozzá tartozó teljes felszereltség a vételár részét képezik.

Elrendezését tekintve kiváló: amerikai konyhás nappali, 4 külön bejáratú jó méretű hálószoba, különálló WC és fürdőszoba, valamint kamra kapott helyét. A nappaliból üvegajtón keresztül léphetünk ki a 18 nm-es teraszra, amely a hátsó kertre nyílik. A padlástér ki lett alakítva, pakolható.
A kertben automata öntözőrendszer van kiépítve, továbbá egy külön bejáratú külső tároló tartozik még a házhoz, ahová ki lett vezetve az áram, a víz és a riasztó.

Cirkó biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást. 2024-ben teljes festés történt, ide csak költözni kell!

A csodaszép, gondozott kertben nagy füves felület és virágoskertek kaptak helyet, fúrt kút, sütögető, veteményes, plusz egy egyedi tervezésű csúszdás-hintás játszótér.

Extrák ,dekor világítás, klíma, redőny, szúnyogháló, riasztó, automata távirányítós úszókapu, fúrt kút, kerti tároló, kamera rendszer, öntöző rendszer, térköves parkoló, háromfázisú villanyóra napelemrendszer telepítéshez, HMKE engedéllyel., alacsony rezsi költség.
Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, a jó közlekedés, Budapesthez való közelség!

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!
+36203343559

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Cserecsere lehetséges
Kitől?tulajdonostól
Alapterület (m2)100
Alapterület besorolás (m2)81-100 m2
Szoba szám (félszobával együtt)4 szoba
OrszágMagyarország
MegyePest megye
Település neveSzigetszentmiklós
UtcaEstike utca 1
Hirdető neveTörök István
Telefonszám06203343559