Bútorszállítás Belföldön

10 Ft

Bővebb információ

Bútorszállítás belföldön, fix áron, szakemberekkel.
A belföldön történő bútorszállításnál nagyon sok tényezőt számításba kell venniük, hogy kiválasszák az önök számára megfelelő bútorszállítót.
Például: a megfelelő nagyságú teherautó, illetve mekkora a megengedett össztömege, a teherautók műszaki színvonala, a szállítómunkások hozzáértése, milyen eszközöket és anyagokat használnak a bútorok védelmére, mit tartalmaz a szolgáltatás, mennyi lesz a bútorszállítás végösszege, milyen rugalmasan tudnak a rendelkezésre állni.
Ezek az alapvető dolgok, amire gondolni kell egy hosszabb, belföldön történő költözésnél.
Ez önöknek unalmasnak tűnhet, de aki nincs tisztába a 2017 – Januártól és Júniustól történő szabályváltozásokra, az keserű tapasztalatokat szerezhet.
2017 Januárjától nagyon megszigorodtak az EKÁER vonatkozó szállítási szabályok, és ezért a NAV szakemberei állandó közúti ellenőrzéseket végeznek, ez érinti a 3,5 és 7,5 tonnás teherautókat is.
A belföldön történő saját bútor szállítását, költöztetését csak részben érinti EKÁER, a NAV szakembereit viszont már érdekli, hogy hivatalosan bejegyzett szállítóval végezteti-e a szállítást, vagy feketén fuvaroztat.
Az országban, közel 90 helyen telepítenek az útburkolatba, hatósági tengelysúlyt mérő eszközöket, és ezek a mérőeszközök mind okos kamerák alatt lesznek elhelyezve.
Így, a legnagyobb gondban a 3,5 tonnás teherautókkal (Lkw) rendelkező költöztetők, bútorszállítók vannak, mert ha túllépi a megengedett össztömeget a teherautó, nemcsak a túlsúlyért büntetik meg, hanem azért is, mert a szállítást nemjelentette be az adóhatóság EKÁER rendszerébe.
Egy 3,5 tonnás teherautó a legjobb esetben is csak kb 900 – 1100 kg súlyt szállíthat.
Ez csak arra elég, hogy feltegyünk a teherautóra 1 hűtőt, 1 mosógépet, 1 ágyat és úgy 20-25 darab jól megrakott könyves dobozt.
Ha túllépik a megengedett össztömeget, akkor a megrendelő és egy nem jól megválasztott fuvarozó, sokáig eltud vitatkozni azon, hogy kifizeti ki a nem kevés büntetést.
Cégünk Budapest telephellyel rendelkezik, több típusú és méretű teherautót tud biztosítani az ügyfeleinek.
Ezek a teherautó (Lkw) korszerűek, környezetkímélő motorokkal rendelkeznek, így bárhova behajthatnak, és az útdíjjak is kedvezőbbek.
Mivel ezekkel a teherautókkal végezzük az Ausztriába történő bútorszállításokat is, rendelkeznek a kötelező környezetvédelmi engedéllyel, Umwelt plakettel is.
A teherautóknak biztosítva van az éves autópálya díjbefizetés, így Magyarországon belül, bármely megyébe, megyeszékhelyre, többek között: Békéscsaba (Békés megye), Budapest (Pest megye), Debrecen (Hajdú-Bihar megye), Eger (Heves megye), Győr (Győr-Moson-Sopron megye), Kaposvár (Somogy megye), Kecskemét (Bács-Kiskun megye), Miskolc (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Nyíregyháza (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Pécs (Baranya megye), Salgótarján (Nógrád megye), Szeged (Csongrád), Szekszárd (Tolna megye), Székesfehérvár (Fejér megye), Szolnok (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Szombathely (Vas megye), Tatabánya (Komárom-Esztergom megye), Veszprém (Veszprém megye), Zalaegerszeg (Zala megye), városokba és községekbe gyorsan, akár 4 órán belül a rendelkezésükre tudunk állni.
A bútorok szállítására többféle csomagoló anyagot biztosítunk, a Stretch fóliát például mindenki számára díjmentesen biztosítjuk.
A Stretch fólia mivel nem nyújt kellő védelmet, ezért a teherautók rakterében, plusz plédekkel és paplanokkal védjük a szállított bútorokat, tárgyakat.
A Stretch fólia nagyon jó megoldás az üllőgarnitúrák, Franciaágyak, matracok, kárpitos és szövetes bútorok védelmére.
Ez nem engedi, hogy koszolódjanak, szennyeződjenek a kárpitos bútorok.
Az antik bútorok szállításához igény esetén légpárnás fóliát és papír élvédőket használunk.
Ezeknek a használata nem díjmentes, igény esetén a beszerzési ára, a megrendelőt terheli.
A nagyméretű, egyben nem szállítható bútorokat, lapra szerelhető bútorokat gyorsan szét és összeszereljük, mivel a teherautókon minden szükséges szerszám megtalálható.
A bútorszállító és költöztető szakembereink gyakorlottan és szakszerűen megoldják a bútorszerelését, emiatt önnek nem kell aggódnia.
A bútorok mozgatása, szállítása körültekintést, gyakorlatot és szakértelmet igényel.
Nem mindegy hogy kire bízza a bútorok szállítását, főleg, ha sérülésmentesen akarja viszontlátni a lerakóhelyen.
Cégünknél a szállítómunkások szakemberek, akiktől mások csak tanulhatnak.
A nagyméretű bútorok szállítása, zongoraszállítás, pianínó szállítás, páncélszekrény szállítás é

Hirdetés ID: 54258c2dcac39a8b

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
OrszágMagyarország
UtcaLiget tér, 2
Telefonszám+36205601403
Webcímhttp://budapestkoltozteto.hupont.hu/36/butorszallitas-belfoldon
Egyéb elérhetőségbudapestikoltozteto@gmail.com