Dunaszegen két szintes családi ház eladó

89.000.000 Ft

Bővebb információ

Dunaszeg csendes utcájában, de a központ közelében található, két szintes családi ház. Alul konyha, éléskamra, nappali, két szoba, zuhanyzós fürdőszoba, felül közlekedő, három szoba, kádas fürdőszoba lett kialakítva. Két emeleti szobához erkély csatlakozik. Az ingatlan a 80-as években épült, a 2000-es évek elején külső felújításon esett át. Az eredeti tető héjazatot lemez cserépre cserélték, míg a homlokzat 10cm-es hőszigetelő burkolatot kapott. A régi nyílászárókat műanyagra cserélték, a szobák laminált padlóval, a nappali járólappal lett burkolva. A ház mögött nyári konyha – a lakás innét is megközelíthető – garázs és tárolók is vannak. A főépülettől különállóan, egy 70nm-es, 3 helyiségből álló épület is ki lett alakítva. Ide is minden közmű be van vezetve, így bármilyen vállalkozásra alkalmas. Két helyiségnek külön bejárata van, így ezeket önállóan is lehet működtetni. Igény szerint egy különálló lakrészt is ki lehet alakítani belőle.

Dunaszeg a Szigetköz szívében, Győr belvárosától 15 kilométerre elhelyezkedő település. A Mosoni-Duna partján terül el, annak egy szegletében, innen származik a falu elnevezése is. Aki egy nyugodt, gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő, azonban a nyüzsgő várostól nem messze található településen szeretne élni, itt számítását megtalálja.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Kitől?közvetítőtől
Alapterület besorolás (m2)151-200 m2
Szoba szám (félszobával együtt)6 szoba
OrszágMagyarország
MegyeGyőr-Moson-Sopron megye
Település neveDunaszeg
UtcaFutrinka u.
Hirdető neveExpress Ingatlan Stúdió Kft
Telefonszám06309864856
Egyéb elérhetőséginfo@expressingatlanstudio.hu