Eladó azonnal költözhető családi ház Szentkirályszabadján

119.000.000 Ft

Bővebb információ

Eladó Veszprémtől és a Balatontól 5-5 km-re Szentkirályszabadján ez a 2019-ben épült 534 négyzetméteres telken álló összesen 128 négyzetméter területtel rendelkező modern újszerű állapotban lévő családi ház, amelyet csak rövid ideig használt a tulajdonos. A földszinten található előtér, amerikai konyhás nappali melyet a famennyezett teszi hangulatossá, fürdőszoba WC-vel és egy félszoba, felső szinten három félszoba, fürdőszoba WC-vel valamint egy kis közlekedő található. Felső szint felett egy 15 nm-es kis padlástér található, ami rakodó térnek ideális. A ház praktikus elosztású, mivel a földszinten is található hálószoba, valamint emeleti és földszinti fürdő is van. Déli fekvésének köszönhetően napos, világos. Víz,villany,gáz,csatorna bekötve. A ház szigetelésének köszönhetőn az üzemeltetési költsége minimális. Nappaliban egy hangulatos kandalló, mely a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik, a hideg téli napokon. Csendes, nyugodt környék, ideális kisgyermekes nagycsaládok számára.
Ingatlan jellemzői:
– könnyűszerkezetes építési mód szigetelve /30 cm-es falak/ + külső szigetelés
– fűtési mód: gázkazán (teljes rezsi költség: 15.000 Ft/hó)
– műanyag három rétegű üveggel ellátott nyílászárók, redőnnyel
– a szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt
– maradó ingóságok: konyhabútor gépekkel, fürdőszoba berendezése,
– klímák, ,kandalló
–  gépjármű parkolására egy 26 nm területű garázs
– elektromos garázs és kapu, térkövezett beálló
– 23 nm-es terasz, gondozott kert Szentkirályszabadja iskolával, óvodával, bölcsődével is rendelkezik. Saját orvosi rendelő, gyógyszertár is van a településen, pékség, zöldséges, húsbolt, teszi könnyűvé a hétköznapi bevásárlásokat. A tömegközlekedést a volánbusz biztosítja.
Az ingatlan per és tehermentes,azonnal költözhető !. Legyen Ön ennek a csodás otthonnak a boldog új tulajdonosa. Ára: 119 millió forint. Egyeztetés alapján kizárólag a tulajdonossal tekintheti meg az ingatlant ! Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom a 06305241328-as számon.

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Kitől?tulajdonostól
Alapterület besorolás (m2)101-125 m2
Szoba szám (félszobával együtt)5 szoba
OrszágMagyarország
MegyeVeszprém megye
Település neveSzentkirályszabadja
Hirdető neveBéres György
Telefonszám06305241328