Epreskert és a Hősök tere között eladó 2 egybe nyitott lakás:73 nm és 63 nm

110.000.000 Ft

Bővebb információ

Az Epreskert és a Hősök tere között eladó 2 egybe nyitott lakás: 73 nm és 63 nm.
Így az összesen 136 nm-es második emeleti lakások, 2 külön bejárattal, 4 méteres belmagassággal rendelkeznek, felújított, beköltözhető állapotban.
Összesen 5 szoba várja az új lakóit, tehát akár összeköltözők, nagycsaládosok is kényelmesen megtalálhatják benne a saját életterüket. Irodának, rendelőnek is alkalmas a rendkívül jó közlekedési lehetőségek miatt, központi, jól megközelíthető helyen található. Ráadásul mivel ez két lakás, 2 utcai ingyenes parkolóhely is jár hozzá.

Nézzük a részleteket!
A két lakás külön közműves, szükség esetén egy nap alatt leválaszthatóak egymástól. Mindkét lakás vízórával ellátott. A két lakás előtt a közös folyosótól lezárt teraszunk van, ami kamerával védett terület. Mindkét lakás riasztóval felszerelt. A lakások központi radiátoros cirkófűtéssel ellátottak.
Két éve ablakcsere történt REHAU nyílászárókra. Mindkét lakásban teljes körű vízvezeték és villanyvezeték csere volt pár éve (fényképekkel dokumentálva). Minden helyiségben a parketták felújítottak, jó állapotúak. A nagyobb lakásrészben található a konyha, étkezővel, IKEA konyhabútorral és beépített mosogatógéppel. Két tároló kamra közül az egyikben van a cirkó. Szondi utcára néző 4 szobán 6 db ablak van, amelyekből kettő redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátott, egy szoba és a konyhaablak a ház udvarára néz. A nagyobb lakásrészben az egyik szoba galériázott. A rohanós reggeli készülődések alkalmával előny a 2 fürdőszoba. Mindkét lakás dohányzásmentes.
A Hősök tere, M1 metrómegállóval másfél perces sétával elérhető. A Városliget és az állatkert 5 percre található, kisgyermekeseknek közeli játszótérrel, nyugodt zöld területekkel, kiemelkedően jó szabadidős tevékenységet biztosítva. A Városliget fejlesztése emeli a környék színvonalát, bőséges kulturális programok közül válogathatunk.
Rendkívül jó közlekedési lehetőségek adottak: földalatti, troli, busz. A Nyugati pályaudvar 4 trolimegálló távolságra, a trolimegálló a házzal szemben van.

A lakás tulajdonostól eladó, kérem ingatlanközveítők ne keressenek!

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaLakás
Kitől?tulajdonostól
Alapterület besorolás (m2)126-150 m2
Szoba szám (félszobával együtt)5 szoba
OrszágMagyarország
MegyeBudapest
Település neveBudapest VI.kerület
UtcaSzondi
Hirdető neveNémeti Pál
Telefonszám+36209316613
Egyéb elérhetőségp209316613@icloud.com