Győrben vendéglátó egység eladó

99.000.000 Ft

Bővebb információ

Győrszentiván Kertvárosban, közvetlenül az M1-es főút mentén található, egyedi hangulatú vendéglátó egység. 430 m2-es alapterületű, részben jó állapotban van, de felújításra is szorul.

Korábban Sir Vincent Lovagi étterem néven működött.

A környéken egyedülállónak mondható, hiszen boltíves, középkori hangulatot idéző pince termek lettek kialakítva. Működése alatt nagy népszerűségnek örvendett, lakodalmakat, összejöveteleket, és egyéb rendezvényeket szerveztek, de a fő úton közlekedők is gyakran betértek ide.

A bejáratnál egy fedett terasz lett kialakítva, innét a pince lejárón keresztül lehet lejutni a termekbe, valamint a húsfeldolgozó, zöldség tároló, és egyéb raktár helységekbe, valamint az illemhelyiségekbe is. Itt található még egy önálló lakrész, amely 3 szobából, fürdőszobából és konyhából áll. Az étterem működése idején, az alkalmazottak voltak itt elszállásolva.

Maga az étterem három részből áll. Az úgynevezett királyi lovagi terem, ami akár 100 fő befogadására is alkalmas. A boltíves teremben 90 fő, fogadó részben 50 fő fér el. A fedett teraszon még további 70 fő elhelyezhető.

Többféle fűtési mód megoldható, pl. kandalló, kályha stb, de vegyes tüzelésű kazánnal, a központi fűtés is kialakítható. A közművek közül, a villany (ipari áram) és a víz lett bevezetve.

A telek területe 2565 m2, ami három telek összevonásával lett kialakítva. Kereskedelmi szolgáltató gazdasági övezet besorolású, 15%-os a beépíthetősége. Kétszintes, maximum 385 m2-es alapterületű épület is ráépíthető, Az építési engedélyek rendelkezésre állnak. Lakóépület nem, de vendéglátó egység, panzió, szálloda, és egyéb üzlethelyiség, ipari tevékenység kialakítható.

Az autópálya néhány perc elérhető, de Győr városa (akár busszal is) is gyorsan megközelíthető. A néhány száz méterre folyó Duna, a horgászat és a természet szerelmeseire vár.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaIroda-üzlet-vendéglátóegység
Kitől?közvetítőtől
OrszágMagyarország
MegyeGyőr-Moson-Sopron megye
Település neveGyőr
Hirdető neveExpress Ingatlan Stúdió Kft
Telefonszám06309864856
Egyéb elérhetőséginfo@expressingatlanstudio.hu