Győrszentivánon igényes családi ház eladó

55.500.000 Ft

Bővebb információ

Győrszentiván központjának közelében található, négy szobás, nappalis, igényesen kialakított családi ház. Az épület két részben épült. Az eredeti első részt 2004-ben lebontották, de a főfalakat – megfelelő statikai vizsgálat után – meghagyták, illetve kibővítették. Négy hálószoba, tágas egy légterű konyha-nappali, étkező és két fürdőszoba lett kialakítva. Az egyik kádas, a másik zuhanyzós. Az étkező jelenleg nyitott a konyha felé, de igény szerint, ajtóval elválasztható. A hálószobák parkettások, míg a többi helyiség, mediterrán jellegű járólappal lett burkolva. A hideg burkolatú részen padlófűtés van, a szobák radiátorosak. Az étkezőben egy skandináv jellegű, úgynevezett tömegkályha lett beépítve, ami nemcsak a lakás hangulatát emeli, de a téli fűtés költséget is jelentősen csökkenti. Hőszigetelt fa ablakai vannak. Az épület alatt egy 20nm-es pince, mögötte, az étkezőből is megközelíthető, 40nm-es terasz lett kialakítva. A lakóépületen kívül egy 40nm-es tároló, valamint egy 32nm-es, élelmiszer előállítására alkalmas, engedéllyel rendelkező üzlethelyiség lett felépítve. A hűtésről és a fűtésről klíma gondoskodik. Az udvar parkosított, míg a kertben, többféle gyümölcsfa látja el a család szükségletét. Az öntözővizet fúrt kút szolgáltatja.

Győrszentiván közigazgatásilag Győrhöz tartozik, de megőrizte, az egykori önálló település jellegét. A környék infrastruktúrája kiváló! A közelben minden megtalálható: Spar, Rossmann, orvosi rendelők, gyógyszertár, bank, posta….stb.
Az Audi és az Ipari Park néhány perc alatt elérhető autóval.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Kitől?közvetítőtől
Alapterület besorolás (m2)126-150 m2
Szoba szám (félszobával együtt)5 szoba
OrszágMagyarország
MegyeGyőr-Moson-Sopron megye
Település neveGyőr
Hirdető neveExpress Ingatlan Stúdió Kft
Telefonszám06309864856
Egyéb elérhetőséginfo@expressingatlanstudio.hu