Keres pénzt kérdőív kitöltésével

 

Bővebb információ

Marketagent
Ha olyan otthoni munkát keres, amelyhez nem kell pénzbefektetés, ha nem áll közel Önhöz a termékek értékesítése, vagy egyszerűen még nem talált semmi olyan otthon végezhető munkát, amely igazán lázba hozta volna, akkor jelentkezzen kérdőív kitöltésre a Marketagent.com piac- és véleménykutató céghez, amely egy korrekt, pontosan fizető cég. Ez egy kiváló lehetőség, amellyel kiegészítheti jövedelmét. Ettől könnyebb, egyszerűbb, rugalmasabb, szaktudást nem igénylő pénzkereset nem sok létezik az interneten
Internetes kérdőíveket kell kitölteni pénzért (euróért). A kérdőívekről emailben értesítenek. Kifizetés elektronikus bankokon keresztül, mint pl. paypal, moneybookers, ahonnan a saját bankszámládra utalhatod a pénzed.
Meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis jövedelem kiegészítésnek jó lehet.
A következő dolog nem kötelező, de javasolt:
Ha mégis megmutatod másoknak, akkor még több pénzt lehet vele keresni! Ugyanis, ha ismerősöd is kitölt legalább egy kérdőívet, akkor minimum egy eurót jóváírnak a számládon.
Honlap ahol elérheted

Itt tudsz regisztrálni

A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz.

• Regisztráljon és legyen tagja a JTN Panel-nek. A regisztrációs folyamat rövid és könnyű. A tagság teljesen önkéntes és díjtalan.

Folyamatosan ellenőrizze eletronikus postáját. Minden tölünk kapott meghívó tartalmaz JTN Pontokat és más nyereményeket.
Minden kitöltött kérdőívért Ön JTN Pontokat kap,1 JTN Pont = 7.6 forint.
Amikor összegyűjt 1000 JTN Pontot, joga van beváltani azokat pénzre ? összesen 7600 forint értékben. Itt kell a teljes név és email cimed
Vegye figyelembe, hogy kizárólag a JTN Panel oldalán találhat hiteles információt arról, hogyan nyerhet pénzt. Ez nem bedolgozó munka és nem garantál rendszeres havi jövedelmet!
A regisztrációhoz, kérjük kattintson az alábbi linkre:
Regisztráció ezzel JTN Panel – Hungary

Töltsd ki az emailben kiküldött kérdőíveket, gyűjtsd össze az ezekért járó pontokat, majd váltsd pénzre ezeket. Minimum 1000 pont összegyűjtése után, pontjaid pénzre válthatod (1000 pont = 10 euró).

A profilodat érintő adatlap kitöltésével esélyed van több meghívó beérkezésére. Ellenőrizd naponta postafiókod, hogy ne maradj le a felmérésekről.

Oszd meg a véleményed az
i-Say közöséggel, és szerezz jutalmakat.
Mi egy „kitöltésért jutalom” elv alapján működő, több mint
3 millió taggal büszkélkedő on-line közösséget alkotunk, ahol megmutatkozik a vélemény ereje.

2022.12.18 17:55

46 nap, 19 óra

Hirdetés ID: 247611c152f114be