Keszthely-Kertvárosban eladó 158 m2-es családi ház balatoni panorámával

64.900.000 Ft

Bővebb információ

Keszthely-Kertvárosban eladó 158 m2-es felújítandó családi ház balatoni panorámával.

Ha Önök Keszthelyhez és Hévízhez közel szeretnék leendő lakhelyüket megtalálni, akkor ehhez a vágyukhoz a legjobb adottságú környéken kínálunk lehetőséget.
Családunk tulajdonában van Keszthely egyedülállóan természetes kertvárosi környezetében egy gyönyörű balatoni örökpanorámás, összesen 2.955 m2-es, parkosított ingatlanterület.
Ennek a nagyméretű területnek a használati megosztásával kialakítottunk 3 db azonos tájolású telekrészt, amelyek közül eladóvá vált a 2. számú, teljesen leválasztott, kizárólagosan használható, de osztatlan közös tulajdonban maradó 820 m2-es terület a rajta lévő 158 m2 bruttó lakóterületű, felújításra váró családi lakóházzal együtt. A ház alatt egy közel 30 m2-es, kiváló klímájú, földes padlójú borospince is van.
A megvételre felajánlott ingatlanon minden közmű (víz, villany, csatorna, gáz), valamint az optikai kábeles IT-szolgáltatáshoz csatlakozás lehetősége is adott.
A lakóház a Hévízi Tófürdő bejáratától mindössze 2,5 km-re, a Balaton parttól pedig 4,0 km-re helyezkedik el. A ház tetőteraszáról csodálatos látvány a balatoni panoráma.
A jelenleg raktárként hasznosított épület külső-belső felújítással is lakhatóvá tehető, de a kiváló statikai jellemzőkkel rendelkező ház tovább is bővíthető.
Egy tetőtéri új lakás ráépítésével akár több generációs családi otthonná is válhat. Ebben az esetben a bővítéshez igénybe vehető az új lakások építésére vonatkozó CSOK és az államilag támogatott lakásépítési hitel is.
Az általunk felkínált értékesítési konstrukció az ingatlan adás-vételén kívül további értékes többlet opciókat is tartalmaz.
1./ Partner építészünkkel elkészíttetjük és ingyen bónuszként átadjuk az Önök bővítési és felújítási elképzeléseit megvalósító, építéshatósági bejelentésre alkalmas kiviteli tervdokumentációt.
2./ Az eladásra kínált terület optimális méretű annak, aki nem akar túl nagy területet gondozni, „csupán” a könnyen karban tartható kertjében és az elé táruló kilátásban szeretne gyönyörködni.
Ha Önök nem az elszeparáltságot szeretik, hanem annál jóval nagyobb élettérre és társas lehetőségekre vágynak, úgy az eladó család tulajdonában maradó 4. számú területrészen a többi tulajdonostárssal közösen egyeztetett módon ezek az elképzelések mind megvalósíthatók.
3./ Ha akár idő-, akár szakismeretek hiánya miatt gondot jelentene az építkezés felvállalása, úgy az építési munkák koordinálását az ezzel is foglalkozó vállalkozásunk projektmenedzseléssel, műszaki ellenőri és tervezői művezetés biztosításával is segítené.
Amennyiben ajánlatunkkal felkeltettük az érdeklődésüket ez iránt a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan iránt, keressenek bizalommal további információkért és a helyszíni megtekintés megszervezéséért, hogy ezzel is segíthessük Önöket a döntésük meghozatalában.
Az ingatlan vételára: 64,9 Mft. / 164.500 EUR
Elérhetőségek: Csontos István, 0620/9789 060, balatonkkt@gmail.com

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Kitől?tulajdonostól
Alapterület besorolás (m2)126-150 m2
Szoba szám (félszobával együtt)4 szoba
OrszágMagyarország
MegyeZala megye
Település neveKeszthely
UtcaTomaji sor
Hirdető neveCsontos István
Telefonszám+36209789060
Egyéb elérhetőségbalatonkkt@gmail.com