Kéz és Körömszépítő, Műkörmös képzés, gyors egyszerű+videó tananyag!

58.000 Ft

Bővebb információ

Kéz és Körömszépítő, Műkörmös képzés – Személyes vagy Online formában végezhető! Rugalmasan választhatsz amelyik megoldás a szimpatikus.

Jelentkezés érdeklődés Tel: 06 70 45 45 860 Hívható 10 – 16 ig és Sms, viber üzenetre nem válaszolunk, tovább magánszámot nem áll módunkban felvenni és csalók se próbálkozzanak. Szereténk eleznimi senkit nem hívunk, banki adataokat nem kérünk!!!

Az online képzés kényelmesen otthonodban elvégezhető, a személyes pedig megjelenést igényel!
A képzés elvégzéséről egy magyar Felnőttképző Tanúsítványt kapsz email formában és Tőlünk egy Angol Certificationt is, amivel külföldön rugalmasan dolgozhatsz, pár év alkalmazotti munkaviszony eltöltése után vállalkozhatsz!

A képzés teljes ára: 58.000 Ft, + postaköltség.
Bővebb info: https://www.professionnails.hu/mukorom-oktatas-tanfolyam-geel-lakk-online/
email cím: info@professionnails.hu
– csalók ne próbálkozzanak, hirdetési emailokhoz tilos az email címet felhasználni!

A képzés feltétele a teljes összeg befizetése – 58.000 Ft – mivel komplett csomagot vásárol a jelentkező, ami egy elméleti anyagból és több videóklink 30 napos elérhetőséget kapsz.

Ami szükséges: Jó internet elérhetőség, sgmail email cím, skype elérhetősség, gyakorlati anyagok, eszközök megléte kötelező, de kérj segítséget Tőlünk, elküldjük részletesen a szükséges eszközök leírását ami a tanfolyam alatt szükséges!
Az online órákat és konzultációkat P. N. Minősített Kézápoló, Műkörömépítő Master Trainer Szakoktató tartja, aki 1998 óta van a szépségszakmában és rendelkezik a „régi” keménykötésű, Minősített Szakoktatói Bizonyítvánnyal!

A képzés tanfolyam végén a tanulók, központilag bejelentett és a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszeren keresztül kiállított Magyar nyelvű, névre szóló, bélyegzővel ellátott, hivatalos Tanúsítványt kapnak email formában és általunk pedig egy Angol nyelvű (Certification-t ) ami igazolja a Kéz és Körömszépítő, Műkörmös elvégzését.

Adószám: 66126517-1-43
Statisztikai számjele: 66126517-9602-231-01
Felnőttképző nyilvántartásba vétel száma: B/2020/003182

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
Ingyenes vagy fizetős?ingyenes
OrszágMagyarország
MegyeBudapest
Település neveBudapest XXIII.kerület
UtcaŐrgébics utca 10
Telefonszám06704545860
Webcímhttps://www.professionnails.hu/
Egyéb elérhetőséginfo@professionnails.hu