Munkatársat keresünk Hajószerviz szerviztechnikus autószerelő pozícióra

 

Bővebb információ

A Twinport Marine 2004 óta foglalkozik motorcsónakok értékesítésével és szervizelésével. Szervizünk végzi az új hajók átadás előtti beüzemelését, kiegészítők beépítését, időszakos szervizelését. Erős belső elköteleződés hajt minket a hajózással kapcsolatos tevékenységünk kifogástalan elvégzésében. Szenvedéllyel és motiválva végezzük a feladatainkat.
Szeretjük a munkahelyünket, a teendőinket és jó csapatot alkotunk. Ha kíváncsi vagy ránk nézd meg www.bayliner.hu és www.searayboat.hu weboldalainkat.
Jelenleg 3 fős szervizcsapatunkba keresünk főállású szerviztechnikust.
Mit fogsz nálunk csinálni a mindennapjaidban?
Munkalap alapján, a gyári leírások betartása mellett motorcsónakok és csónakmotorok garanciális és garanciaidőn túli szervizelését, motordiagnosztikáját, utólagos kiegészítők beépítését, valamint az elvégzett munkák visszaellenőrzését és dokumentálását.
Mit adunk cserébe?
Azonnal kezdhetsz.
Munkádért reális, korrekt bért és bónuszt fizetünk.
Munkád pontos elvégzéséhez természetesen megkapsz tőlünk minden információt és segítséget, megtanítunk neked mindet, amire szükséged lesz a mindennapjaidban. Szakmai fejlődésedért biztosítjuk a továbbképzéseinken való részvételed.
Mit kérünk tőled?
Legyen legalább középfokú szakirányú műszaki végzettséged és tapasztalatod hajó vagy autó javításban. Mindenképpen előny a hajószerelő, autószerelő, motorkerékpár szerelő, mechanikai műszerész képzettség.
Szakszerűen, precízen és felelősséggel végezd a munkád.
Érdekeljen ez a terület és szeresd, amit csinálsz. Tudj és akarj csapatban dolgozni!
Jelentkezés: Szerviz jeligére, fényképes szakmai önéletrajzzal a bérigény megjelölésével a peter.toth@twinportmarine.hu e-mail címen vagy a +36704500900-as telefonszámon.
Munkavégzés helye: 1191 Budapest, Üllői út 190.

Hirdetés adatlapja

Várható kereset350
Állás, munkakör megnevezéseHajószerviz Szerviztechnikus Autószerelő
Munka jellegeFőállás teljes munkaidőben
MegyeBudapest
Település neveBudapest XIX.kerület
Telefonszám0704500900