Önálló családiház – nappali + 4 hálós ház eladó.

94.000.000 Ft

Bővebb információ

Földszintes, Önálló családiház – nappali + 4 hálós ház eladó 400 nm-es telekkel!!!

Szigetszentmiklós kedvet részén, csendes, zöld környezetben, zsákutcában eladó 100 nm-es ház alacsony rezsivel!!!

Az ingatlan területére távirányítós, elektromos kapun keresztül juthatunk be. A telekre akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni. A ház, riasztó – és kamerarendszerrel van ellátva. A nappali világos. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.

2016-ban, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, így kimagasló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a ház. Klimatizált (1 db nagy teljesítményű klíma). Az építés végig dokumentálva volt, mindenről van kép.

A konyha felszereltsége: beépített sütő -és főzőlap. A beépített konyhabútor és a hozzá tartozó teljes felszereltség a vételár részét képezik.

Elrendezését tekintve kiváló: amerikai konyhás nappali, 4 külön bejáratú jó méretű hálószoba, különálló WC és fürdőszoba, valamint kamra kapott helyét. A nappaliból üvegajtón keresztül léphetünk ki a 18 nm-es teraszra, amely a hátsó kertre nyílik. A padlástér ki lett alakítva, pakolható.
A kertben automata öntözőrendszer van kiépítve, továbbá egy külön bejáratú külső tároló tartozik még a házhoz, ahová ki lett vezetve az áram, a víz és a riasztó.

Cirkó biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást. 2024-ben teljes festés történt, ide csak költözni kell!

A csodaszép, gondozott kertben nagy füves felület és virágoskertek kaptak helyet, fúrt kút, sütögető, veteményes, plusz egy egyedi tervezésű csúszdás-hintás játszótér.
06203343559

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Cserecsere lehetséges
Kitől?tulajdonostól
Alapterület (m2)92
Alapterület besorolás (m2)81-100 m2
Szoba szám (félszobával együtt)4 szoba
OrszágMagyarország
MegyePest megye
Település neveSzigetszentmiklós
UtcaEstike utca 1
Hirdető neveTörök István
Telefonszám06203343559
Egyéb elérhetőség06202929676