Szoros értelemben egyedül álló nyaraló eladó Aszófőn

190.000.000 Ft

Bővebb információ

Eladó egy gyönyörű panorámával rendelkező nyaraló Aszófő legszebb részén az Öreg-hegyen. Aszófő közvetlen a Balaton partján található település. Tihanyi-félsziget tövében, a 71-es főút mellett helyezkedik el, Budapesttől csupán másfél órányira. Közvetlen szomszédságában található Balatonfüred, ami számos kulturális, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget rejt magában. A 3124 m2-es telek területen helyezkedik el, távol a szomszédoktól, ennek köszönhetően csendben, nyugalomban lehet élvezni a balatoni panorámát. Megközelítése szilárd burkolatú, frissen aszfaltozott úton. Földszinten található egy télen-nyáron igen vastagfalú hűvös boltíves borospince és a nappali-konyha-étkező. 
Az emeleten két hatalmas hálószoba, valamint a fürdőszoba. Az ingatlan kimondottan a több évtized alatt válogatott bútorzattal / antik, faragott/ együtt is megvásárolható, de szóba jöhet a bútorzat nélküli vétel is. Közművek: villany és víz (fúrt kútból, kiépítve, bevizsgálva, bekötve). 
Fűtése több opciós: kandalló, infrapanel, kályha, klíma. A rendezett telken egy kis szabadidős hely került kialakításra egy szaletlivel. Az ingatlan jellegénél fogva állandó lakhatásra, nyaralásra vagy kiadásra is kiválóan alkalmas. TEHERMENTES! AZONNAL költözhető! Ára: 190 millió forint. Ha szeretne kiszakadni a hétköznapok nyüzsgéséből és elmerülni a balatoni nyugalomban, ez a nyaraló tökéletes választás. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretne több információt vagy személyesen megnézni az ingatlant, hívjon fel és jöjjön el akár hétvégén is 06705878161
További képeket privátban küldök.

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaNyaraló-üdülő-hétvégi ház
Kitől?tulajdonostól
Alapterület besorolás (m2)101-125 m2
Szoba szám (félszobával együtt)2 szoba
OrszágMagyarország
MegyeVeszprém megye
Település neveAszófő
Telefonszám06705878161