Új fiber lézer hegesztőgépek eladók vagy hosszú távra bérbe vehetők

9.500.000 Ft

Bővebb információ

10 M Fiber kabel, Lézer hűtőegység, 2 év garancia, Kopó alkatrész készlet,
Lézer teljesítmény 1500 W, lézerhullám hossza 1070 NM – minden tétel a Fiber lézer hegesztőgép tartozéka, nem külön költségelem.
Hegesztési sebességtartomány 0 ~ 120 mm/s
A munkakörnyezet hőmérséklet tartománya 15 ~ 35 ℃
Hegesztési vastagsági ajánlások 0,5-3 mm
üzemi feszültség 220 V

Könnyű Kezelhetőség
A lézeres hegesztőgép előnyei az egyszerű kezelés, a hegesztési varrás gyönyörű, gyors hegesztési sebesség és nincs fogyóeszköz. A vékony rozsdamentes acéllemezből, vaslemezből, alumíniumlemezből és más fémből készült hegesztések tökéletesen helyettesíthetik a hagyományos argon ívhegesztést és az elektromos hegesztési technológiát.

Munkaképes lézerfej
Kézi lengő hegesztési mód, könnyű és rugalmas. Interaktív vezérlőrendszer; növeli a fényfoltot, a hegesztési varrat jobban formálódik. Könnyebb súly; Az ergonómikus kialakítás különféle szögfúvókákkal szerelhető fel, hogy kielégítse a különböző termékek hegesztési igényeit.

360 fokos hegesztés
A lézersugár fókuszálása után egy kis foltot lehet kapni, amely pontosan pozícionálható és felhasználható a tömeges gyártáshoz szükséges mikro- és kis méretű munkadarabok csoporthegesztésében. Elsősorban vékony falú anyagok és precíziós alkatrészek hegesztésére képes ponthegesztésre, tompahegesztésre, kötegelt hegesztésre, tömítőhegesztésre stb. , hegesztés után nem kell utómunka.

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
OrszágMagyarország
MegyeHeves megye
Település neveBesenyőtelek
Telefonszám+36304892547
Webcímhttps://www.sgpmetal.hu