XVI. 1079 nm-es gondozott telken 140 nm-es családi ház eladó

99.000.000 Ft

Bővebb információ

XVI. kerület kiemelt övezetében 1079 nm-es, fákkal, csümölcsfákkal beültetett, gondozott telken, 140 nm-es körbejárható, téglaépítésű, összközműves családi ház eladó. A fűtésről gáz konvektorok, elektromos fűtés vagy igény szerint egy cserépkályha is gondoskodhat. Fürdőszobája kádas, de a nagy méretű konyhából egy zuhanyzó is nyílik. A ház alatt 5 nm-es pince, az udvaron nagy szaletli, szerelőaknás garázs és több melléképület is rendelkezésre áll. Amennyiben új tulajdonosa bővítést, vagy további beépítést tervezne, 262 nm-ig erre is van lehetősége, mivel a helyi építési szabályzat és az övezeti besorolás szerint a beépíthetőség 25%.
Az aszfaltozott, széles utcát rendezett családi házak szegélyezik, melyekből több is az utóbbi 5 évben épült. Az utca házzal szemközti részén kövezett parkoló és fitt-park került kialakításra, ahol sportpálya és kültéri fitness eszközökök szolgálják a kikapcsolódást és a jó közérzetet.
A közlekedési adottságok is jók, hiszen több busz is jár a közelben, melyekkel az Örs vezér téri üzletek, bevásárlóközpontok, metró és számtalan egyéb járat 10-15 perc alatt elérhetőek.
Amennyiben nyugodt otthonát keresi egy beton alapozású, masszív téglaépületben, nagy méretű kerttel, melyen nem akadály medence, konyhakert vagy egyéb helyigényes ötletek megvalósítása, akkor érdeklődjön az alábbi telefonszámon, ahol késő délután és hétvégén is állok rendelkezésére. Tel. 06-30-987-2221

Hirdetés adatlapja

Szándék az ingatlannaleladó
Ingatlan kategóriaHáz-családi ház
Kitől?tulajdonostól
Alapterület besorolás (m2)126-150 m2
Szoba szám (félszobával együtt)3 szoba
OrszágMagyarország
MegyeBudapest
Település neveBudapest XVI.kerület
UtcaAndocs
Telefonszám06-30-987-2221