Autómentő Esztergom Dorog Pilisjászfalu 0-24

1 Ft

Bővebb információ

Ha autómentésről vagy furgonmentésről van szó, ne hagyd, hogy az úton rekedés bosszúságot okozzon. Az „Mészáros Autómentő Kft.” segít, ha bármilyen autószállítási problémád merülne fel az Esztergom, Dorog, Pilisjászfalu térségben. Non-stop, az év minden napján elérhető vagyunk, hogy segítsünk elszállítani autódat vagy furgonodat a baleseti helyszínről vagy a meghibásodás helyszínéről.

Szakértő csapatunk és modern eszközeink garantálják, hogy autód vagy furgonod biztonságban érkezzen a kijelölt helyre. Az „Mészáros Autómentő Kft.” minden esetben azonnal reagál, hogy minél hamarabb eljuthassunk hozzád és megoldhassuk a problémát.

Az „Mészáros Autómentő Kft.” magas szintű szolgáltatást nyújt, versenyképes árakon és rugalmas ügyfélszolgálattal. Bármilyen speciális igényed van, mi minden esetben alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi kéréseihez.

Ne várj tovább! Ha autómentésre vagy furgonmentésre van szükséged, hívj minket bizalommal az „Mészáros Autómentő Kft.”-t. Bízd ránk autószállítási feladataidat és nyugodtan indulj el utadra az Esztergom, Dorog, Pilisjászfalu térségben!

https://024automentes.hu/esztergom-dorog-pilisjaszfalu/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 209188 649.

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
OrszágMagyarország
MegyeKomárom-Esztergom megye
Település neveEsztergom
Telefonszám+36209188649
Webcímhttps://024automentes.hu/esztergom-dorog-pilisjaszfalu/
Egyéb elérhetőség+36209188649