Autószállítás Belföldön – Külföldön.

1 Ft

Bővebb információ

Az Mészáros Autómentő Kft. non-stop autószállítási szolgáltatást kínál Budapesten, valamint belföldi és külföldi célállomások között. Autószállítóink korszerű trélerekkel rendelkeznek, amelyek alkalmasak a legkülönfélébb járműtípusok biztonságos és hatékony szállítására.

Szolgáltatásunk egész évben elérhető, így ha sürgős autószállításra van szüksége, akkor hívjon minket bármikor, és szakértőink azonnal a helyszínre indulnak. Autószállítóinkat rendszeresen karbantartjuk, és mindig ellenőrizzük őket, hogy biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek.

Célunk, hogy az autószállítás folyamata a lehető leghatékonyabb és zökkenőmentesebb legyen. Szakembereink magas színvonalú autószállítási szolgáltatást nyújtanak, és az autószállító trélerekkel felszerelt flottánkkal bármilyen járműt képesek vagyunk szállítani, beleértve az autókat, teherautókat, motorkerékpárokat és más járműveket is.

Az Mészáros Autómentő Kft. elkötelezett amellett, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az autószállítási szolgáltatásunkkal. Ha autószállításra van szüksége Budapesten vagy belföldön, vagy külföldre szeretne szállítani, hívjon minket bármikor, és bízza ránk az autószállítás feladatát!

https://024automentes.hu/autoszallitas/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
OrszágMagyarország
MegyeEgész Magyarország
Település neveEgész Magyarország
Telefonszám+36209188649
Webcímhttps://024automentes.hu/autoszallitas/