Metamorf masszázs tanfolyam

25.000 Ft

Bővebb információ

A Metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

A Metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon-kézen-fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, a tudatalatti vélt helyszínét és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat.

A Metamorf masszázs kíméletes, de nagyon hatékony, egészségi állapottól függetlenül bárki lehet részese, gyermekek is, nem ütközik semmilyen más móddal, orvosi -, pszichiátriai kezelések hatékony kiegészítője.

A Metamorf masszázs során félelmek, gátlások, nyomasztó érzések oldódnak,. Ez a masszázs növeli az önbizalmat, életbe vetett hitet, életkörülmények javulására ható. Pszichoszomatikus tünetekre, betegségekre pozitívan hat / végtaggörcsök, tick, migrén, depresszió, pánik betegségek, allergia, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmus zavar, vérnyomás problémák, izzadás. Hideg végtagok felmelegszenek, vese-máj-epe-emésztési gondokra pozitívan ható, ízületi problémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, fülfájás szűnhet meg hatására.

A tanfolyam során megismerkedünk a

a metamorf masszázs eredetével
csakrákkal
a bklokkok keletkezésével és fajtáival
az idősíkokkal
a kezelés menetével
A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges!
Ha megszólított a Metamorf masszázs világa, szeretettel várlak a kiscsoportos (max 6 fő) tanfolyamra.

Hirdetés adatlapja

A Hirdető szándékaKínál
Ingyenes vagy fizetős?ingyenes
OrszágMagyarország
MegyeHajdú-Bihar megye
Település neveDebrecen
UtcaArany János utca 2. fsz. 2.
Telefonszám+36306033515
Webcímhttps://masszazs-kepzes.hu/masszazs-kepzesek/metamorf-masszazs-tanfolyam/